Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pénzed vagy az életed (Get Rich or Die Tryin')

2007.12.06. 11:59 koimbra Szólj hozzá!


Mostanában minden tökös rapper mozifilmre vágyik, nem elég már nekik a pár perces videoklipp. Néhányan beérik azzal, hogy kis mellékszerepben nyomulhassanak, mások saját filmet kapnak. Nagy többségük bele is bukik rendesen. Talán mindenki Eminem sikerére vágyik. Hát neki összejött, de a többieknek nem.
Most a fél dolláros jóember gondolta azt, hogy megmutatja ki a fasza néger a gáton.

Marcusnak okés lenne az élete, gond se lenne sehol, csupán csak drogot kéne árulnia. Nosza bele is veti magát ebbe a tevékenységbe, de egy szép napon rálőnek , így rá kell jönnie, hogy át kell gondolnia az életét,. Hiába, okos gyerek. Rapzenével foglalkozna szívesen, az ihlete a saját élete, régebbi munkáltatói azonban összekoccantják szemöldökük a szövegek hallatán

Mint kiderült önéletrajzi ihletésű gettódráma lenne vagy mifene. Hát lehet, hogy a való élet ihlette, és az izgi volt, de így filmen pár ásításra futja csak. Rádásul 50 cent is legtöbbször bambán bámul maga elé.
Nem hiába került fel a legrosszabb filmek közé, azon belül is a 90. helyre az imdb-n pár bemutatója után(azóta javult a helyzet, de nem sokkal).

A rendező eddig olyan alkotásokat tudhat maga mögött, mint pl. Az Apám nevében vagy A bunyós. Szóval kifejezetten erős színvonalbeli visszaesés mutatkozik nála most.
Jim Sheridan legközelebb vegye le a füléről a hangos rapmiújságot és koncentráljon,hogy valami értékelhetőt is össze tudjon hozni, nem úgy mint most.
Yo, madafakka


Értékelés: 10 %

Büdzsé: 40 M  $

Amerikai bevétel: ~31 M $

Összbevétel: 46,4 M $

Szereplők:      50 Cent, Bill Duke, TErence Howard

 

Címkék: iromány dráma 10 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98254231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása