Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2008 filmelőzetes

2007.12.12. 12:25 koimbra 1 komment

Fanboys: Néhány Star Wars rajongó 1998-ban elindul  a Skywalker Ranch-re, ami ugye George Lucas birtokában van. Céljuk, hogy megszerezzék haldokló barátjuk számára a Star Wars : The Phantom Menace filmet.


Boogeyman 2
: Aki kedvelte az első részt, örülhet, mert jön a második is. Egyelőre úgy néz ki, hogy csak Dvd-n jelenik meg. Főszerepben: Tobin Bell, a Fűrész játékos hangulatú gonosza



Knowing
: Nicolas Cage fia egy időkapszulára bukkan a suli kertjében , ami által olyan bizonyítékokra lel, hogy a világ hamarosan hatalmas katasztrófa elé néz. Rendező: Alex Proyas

Semi-Pro:Will Ferrel-nek nagyon mennek a sportvígjátékok, úgy látszik erre specializálta magát mostanában. Ezúttal a kosárlabda kerül sorra .Ebben a filmben a  Flint Michigan Tropics tulaja, edzője és játékosa. Szerepelnek még : Woody Harrelson, André Benjamin, Will Arnett.



Transsiberian: Főszerepben: Woody Harrelson, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Kate Mara. Egy amerikai házaspár Kniából utazik Moszkvába a transziberiai vasúton, de útjukat titkozatos gyilkosság keresztezi.


Boone's Lick
: Barry Levinson westernt rendez.A filmben Tom Hanks és Julianne Moore már részt vesz. Egy asszony családját szekérre rakja és elindul, hogy megkeresse férjét, csak azért, hogy elmondhassa neki, hogy elválik tőle. Persze útjuk során nehézségekbe és furcsa emberekbe botlanak.
Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr95261499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atyagatya 2007.12.12. 17:38:20

Kristen Bell nagyon szexi ebben a cuccban mellesleg a Veronica Mars sorozat is nagyon jó:)
süti beállítások módosítása