Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy sorozat a filmvásznon (A-Team)

2007.12.12. 12:01 koimbra 1 komment

Bizonyára páran emlékeznek még az A-Team-re, Szupercsapat néven futott a magyar televízióban(a címválasztásban rájátszottak arra biztosan, hogy akik emlékeznek a régi Szupercsoportra, azok nézni fogják). A történet 4 vietnámi veteránról szól, akik a jó ügyet segítik, de a rendszer mindenképpen el szeretné kapni őket. A különbség csupán egyenlőre annyi lesz, hogy most veterán iraki katonákról lesz szó.A készítők a sorozat vicces beütését szeretnék elhagyni és a tervek szerint egy sötétebb mozit szeretnének készíteni. A rendező: John Singleton.
Itt egy kép a régi csapatról:


Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53261478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2007.12.12. 21:39:54

Ennyi erővel négy nő főzőcskézhetne is. Szinte semmi köze nem lesz az eredeti sorozathoz. Jó kis sorozat volt ez, persze a nyolcvanas évek már jóval mögöttünk van.
süti beállítások módosítása