Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Sarah Connor Chronicles -Alter Bridge video

2007.12.15. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Hamarosan bemtuatják a tévében a The Sarah Connor Chronicles sorozatot. Amíg várunk a negyedik részre ezzel kell beérni. A sorozat a második és a harmadik mozifilm között játszódik, természetesen a Terminatorok se maradnak ki belőle. Mint megfogalmaztam régebben remélem majd a sorozat előrehaladtával nem az lesz a dolga a Terminatornak, hogy lemenjen a boltba tejért.
Az Alter Bridge száma a Rise Today már hónapokkal ezelőtt hallható volt, most viszont olyan videoklipp érkezett, amiben már van néhány filmrészlet (én legalábbis régebben láttam a videót, amiben még nem volt).
Sarah Connort Lena Headey alakítja majd , John Connort pedig Thomas Dekker. És a jó Terminator szerepében Summer Glau, akit sokan ismerhetnek már a Firefly sorozat óta.
Címkék: klipp terminator the sarah connor chronicles

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56264704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása