Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Filmhír: Street Fighter

2007.12.22. 16:11 koimbra Szólj hozzá!

 Kb. 15 éve a Street Fighter és a Mortal Kombat volt a legismertebb verekedős számítógépes játék. Mindenki nyomta legalább az egyikkel biztos ebben az időben. Film is készült mindkettőből. Az MK sikerült jobban.
Az SF főszereplő az akkori akciófélisten Jean-Claude van Damme volt és a popvilágból a vászonra átlépő Kylie Minogue volt, de leginkább arról volt nevezetes, hogy ez volt Raul Julia utolsó mozis szereplése.
Nos a 20th Century Fox nekivágott még egy Streetfighter filmnek, a forgatás 2008 márciuásban kezdődik, a rendező pedig Andrzej Bartkowiak lesz.
A mű címe : Street Fighter: Legend of Chun-Li!  Mint a címből is látható központi szereplő Chun-Li lesz, úgy tűnik már meg is találták a megfelelő embert hozzá Kristin Kreuk (Smallville) személyében.




(Comingsoon)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr26272461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása