Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

War Machine Power On

2008.01.07. 21:08 koimbra 6 komment

 

Idén május másodikán a Marvel egyik szuperhőse, Vasember tűnik fel majd a vásznakon. A filmben benne lesz a S.H.I.E.L.D. egyik fejese is Nick Fury, akit majd Samuel L. Jackson személyesít meg.

Tony Stark (Robert Downey Jr.) társa a képregényben és a filmben is Jim Rhodes lesz(Terrence Howard). Rhodes egyébként hordta is a Vasember páncélzatot egy ideig, sőt Stark külön cuccot barkácsolt össze számára, így ő lett War Machine, azaz Hadigép.

Arra a kérdésre, hogy feltűnik e majd Hadigép a filmben, Howard azt válaszolta, ha olvasta valaki a képregényt, akkor tudja mi fog történni. Valószínűleg majd a következő két Vasember filmben fog csak feltünni ez a "szerkezet".

Pletyka szinten azt mondják, hogy a nyáron bemutatandó Hulk moziban Tony Stark is fel fog tünni.
Anno volt szintén egy másik pletyka is, hogy Hilary Swank is csatlakozott a csapathoz és lesz majd Fekete Özvegy. Sajnos úgy néz ki időközben ebből nem lett semmi. (MovieWeb)
Címkék: vasember miújság war machine

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr80288737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sepy 2008.01.10. 08:08:07

"Hadigép" - igazából Gépágyú a magyar karakternév. Azért utánanézhetnél ilyen dolgoknak.

Koimbra 2008.01.10. 10:04:37

Akár hiszed akár nem én is olvasom a képregényeket a neten, sőt régen vettem is. Két néven is futott és én a Hadigépet írtam.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.01.10. 10:30:01

Na egyébként megnéztem a hu.marveldatabase.com -on is,

ott is két néven van....nézd meg Te is:)

wór masín 2008.01.10. 11:41:59

Pont reggel jártam erre és olvastam Sepy hozzászólását, kezdtem magam szégyellni, mivel én is néha olvasok képregényeket és én is Hadigépre emlékszem. Aztán most utánanéztem és két neve van,látom Koimbra is válszolt már. Mellesleg ha majd film lesz ebből vagy szerepel a Hadigép sokkal jobban hangzik, mint a gépágyú.

Sepy, te is utánanézhetnél mielőtt még megrengetsz valakit a hitében:))

Sepy 2008.01.12. 12:42:22

Sajnálom Koimbra ha ennyire a szívedre vetted. Elnézésedet kérem, rossz hangnemet ütöttem meg.

Nyugi srácok, nyugi! :D
Hiszek nektek/ ;) De ugye azért érzitek, hogy a Hadigép egy kicsit furán hangzik.

Ennyi részemről.

UI.: nebáncsatok :,( :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.01.12. 12:47:42

Nem vettem szívemre, csak furcsálltam a dolgot, meg én úgy emlékszem, hogy van egy képregényes oldal ahol Sepy a szerkesztő(bár lehet, hogy rosszul emlékszem:)

Szóval én nem haragszom:) De egy ilyen oldalon lehetne egy közvéleménykutatást csinálni, hogy melyik név hangzik jobban: Gépágyú vagy Hadigép:)
süti beállítások módosítása