Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ő lenne a szörnyecske a Cloverfieldben?

2008.01.08. 11:09 koimbra 4 komment

Kikerült ma egy kép a lehetséges "cloverfieldi" szörnyről. Peter Konig a film art direktora készítette. Elterelés vagy tényleg ez lesz az?

Címkék: kérdés?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60289270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.01.08. 22:15:41

Basszus azért egy tovább gombot beszórhatnál ekkora rohadt nagy Spoilernél

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.01.09. 11:02:56

Kahuna: a spoiler filmélményt rontó dolog, röviden. A néző a(jobb esetben) ezer forintos mozijegyéért tudni szeretne egyes dolgokat. A filmről annyit lehetett tudni, hogy kézikamerás lesz meg menekülnek az emberek és a Szabadság szobor feje lendületbe jön. Pár mozis oldalon olvastam néhány találó mondatot, aminek lényege az volt, hogy a nézőnek válaszokra van szüksége. Nem kell lelőni az összes "poént", de válaszok kellenek. Mi lenne, ha a film végén előjönne Törpapa és kiderülne, hogy ő okozta ezt ? Vagy a kormány emberei tünnének fel és Smith ügynök féle "szükségszerű" lépésről dumálnának? A szörny megmutatása muszáj volt.

A Transformersben is meg kellett mutatni pár robotot, a Knight Riderb reklámban is meg kellett mutatni KITT-et, a Beowulfnál Angelina Jolie-t. Én úgy érzem ez nem spoiler.

Ráadásul a január hónap egy igencsak pangó időszaknak számít, akárcsak a szeptember az amcsi mozikban. Januári filmek nagy többsége bukásra van ítélve.
Én a Cloverfieldből max 50-60 milliót nézek ki.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.01.10. 20:52:42

Okés, csak én ugy látom hogy ez a film végig arra megy hogy nem tod mi van és hogy van. A merketing is erre van kiélezve és sztem a film is erre lesz és ezért csonkithatja az élményt ha többet tudunk meg a kelleténél a szörnyröl. De tól van tárgyalva az egész film nem ér ennyit:D És bocs a rosz hangnemért az előzőben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.01.10. 21:24:18

Nem volt rossz hangnem:) Egyébként szerintem meg nem a film végén fog feltünni a szörnyike.
süti beállítások módosítása