Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De miért?

2008.01.14. 21:35 koimbra Szólj hozzá!

Vége a 2007-es évnek, ilyenkor mindenki csinálgatja a maga kis listáit, összeállítja a legjobb, legrosszabb filmeket.

Szintén egy mozis oldalon olvastam egy ilyen legrosszabb filmes összeállítást. A harmadik helyen a Híd Terabithia földjén volt. A szöveget be szerettem volna másolni, csak időközben már valahogy nem lelek rá erre. Na de azért lefordítottam még akkor.
Az író a feleségével és a tesójával nézte a filmet, tetszett is neki, de aztán jött az a bizonyos dolog. Emberünk szájából kiesett a döbbenettől a kaja, a felesége elsírta magát, a tesója pedig a fejét ingatta. Azért került a legrosszabbak közé, mert el lett rontva az élmény.

De ez hülyeség, én is elsírtam magam rajta (jó rég volt már ilyen), szerintem Csupó Gábor el is érte azt, amit szeretett volna. Van, hogy megdöbben egy filmen az ember, mert nem ezt várta és átmegy a film valami ótvarba.  De ezzel a filmmel ez nem így volt és Náluk is bekövetkezett a hatás.

Szóval én ezt nem értem, hogy emiatt, hogy tudta berakni a legrosszabbak közé
Címkék: kérdés?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5297607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása