Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gondban a 24

2008.02.02. 11:12 koimbra 1 komment

Jack Bauer neve mára fogalom lett. Egy lapon emlegetik néha Ramboval is. Nos igen, a Kiefer Sutherland főszereplésével bemutatott 24-ben Jack (azaz Sutherland) 24 óra, azaz 24 rész alatt oldja meg az USÁ-t fenyegető terroristaproblémát. Megy előre, mint a gőzmozdony, üt, lő, mert ehhez nagyon ért, gondolkodik, tervez, mert ezt is tud.

A sztrájk betett ennek a sorozatnak is. Először is csak 8 részt készült el a hetedik évadból, így az alkotók jegelték a produkciót, bemutatót későbbre halasztották. Majd ha a sztrájknak vége és elkészülnek a további fogratókönyvek, akkor leforgatják a maradék részeket is. Mondjuk részemről ez már eleve furcsán furcsa. Nem írták meg előre a forgatókönyveket előre? Waddafakk? Menet közben derül ki, hogy mit csinálnak majd? Nincs meg a vége? Röhej. Mondjuk néha tényleg elég fura volt, ahogy a szereplők sorsa alakult. No sebaj.

A sztrájk csak egy probléma. A másik gond az volt, hogy Sutherland börtönbe vonult, miatta is állnia kellett volna a forgatásnak. Már ugyan kiszabadult, a sztrájk még tart, új gond adódott. Mary Lynn Rajskub ( a sorozatban Chloe, a számítógépes zseni) terhes. Ahogy fogalmazta a sztrájk alatt unatkozott:). Az alkotók összedugták fejüket, hogy írják ki a sorozatból, ha esetleg nekikezdhetnek a forgatásnak végre.

Egyébként volt szó arról is, hogy mozifilm lesz a 24-ből. Én csak azt nem értem ezt hogy gondolták. Egy mozifilm egy óra?:)

Részemről a 24 azon kevés sorozatok közé tartozott, ami néztem is, bár a hatodik évad elég gyengus lett.

 

Címkék: sorozat 24 sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51321899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.15. 17:45:50

En az elso resz 20 percet megneztem,utana ugy dontottem,hogy soha tobbet...egyszeruen nem tudom elkepzelni mit esznek az emberek ezen a szaron...bar a Pamela Andersonos VIP is megelt 4 evadot...
süti beállítások módosítása