Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Missing in Action: Macaulay Culkin

2008.02.04. 16:58 koimbra Szólj hozzá!

 

Macaulay Carson Culkin néven szüetett 1980. augusztus 26.-án. Négyeves korában már színdarabokban szerepelt. Először a TV-ben tűnt fel, majd 1988-ban Burt Lacesterrel szerepelt a Rocker Giblartar filmben

 

 

Karrier: John Candyvel a Belevaló papapótlóban hülyülhetett. Ismerőseim szerint is jó film volt ez. A Rekszessetek betörőkkel pedig világszerte hatalmas sikert aratott. Az egyik legnépszerűbb gyereksztár lett. 8 millió ropogós dolcsit kap filmenként már. A film 580 millió dollárt hozott, majd még egy folytatást vele és még két részt nélküle. Michael Jackson Black or White videoklippjében is szerepel.

 

 

Az apja a siker láttán új filmekbe nyomja be fiát. A filmes szerződésekbe a maximális beleszólás jogát tartotta fenn a film készítése során.. Apja Macaulay többi testévéreit is benyomta Hollywoodba, eközben rendszeresen verte a fiát, felesége pedig elvált tőle.


Culkin filmjei továbbra is jól mennek, bár nem olyan sikerrel, mint a Reszkessetek betörők. A My Girl sikeres lett, a Jófiú pedig 44 millió dollárt hozott 1993-ban. A Palira vettem a papát filmmel megindult a mélyrepülés, 18 milliós végeredménnyel zárt ez a film. Majd jött a Pagemaster, aminek a végeredménye 13,6 millió dolcsi. A Richie Rich mozifilm egy ismert képregényen alapult, 40 millió dollárba került és végül ez is megbukott. Legutoljára emlékezetem szerint moziban ekkor találkozhattunk Macaulay Culkinnal. Ekkoriban szeretett volna a színpadra visszamenni, Shakespeare-t és Beckettet játszani.


Jövő, kilátások: Semmi! Nincs egyetlen tervbe vett filmje sem. 2006-ban hangját adta a Robot Chicken pár részéhez és 2007-ben szerepelt egy filmben (Sex and Breakfast) Eliza Dushku partnereként.


Személyes élete: 1998-ban elvette Rachel Minert, akitől 2000-ben el is vált. 2002-től Mila Kunis modell a barátnője. Egyes pletykák szerint az esküvőt tervezgetik.

 

(cinematrix)

Címkék: missing in action

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr97325084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása