Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dollar Wars

2008.02.05. 17:07 koimbra 3 komment

A pénzéhség határtalan. George Lucas megteremtette a Star Wars univerzumot, ami iránt emberek milliói rajonganak. Lucas mivel sok más sikeres, híresebb filmet nem nagyon tud felmutatni (Indiana Jones és slusszpassz) így kiaknázza a Star Wars lehetőségeket. Az utolsó centet is kisajtolja. Az ehhez kapcsolódó játékok sokasága jelenik meg évente, némelyek több részt is megélnek.

Na de nézzük a filmeket. A trilógia sikeres lett. Ámde úgy látszik, hogy a Industrial Light and Magic bevétele nem elég ahhoz az életvitelhez, amit folytat Lucas bá', így rácuppant a Star Wars-ra jobban. Először is ugye kijött a digitális verzió a filmből. Megvette mindenki! Aztán kijött a moziban megint a trilógia, pár új résszel. Kaszált ezen is milliókat, persze ennek is kijött a dvd verziója, cserélhette le mindenki a nemrég megvásárolt digitális verziót. Oké. Na akkor jöjjön az első rész. Szép bevétel, nagyobb csalódás, ámbde úgyis megnézi majd még mindenki a következő két részt. És valóban, szép összeget termelt az is. Nem lesz folytatás- így Lucas. Dehogynem lesz, még pár év és majd kiadja valakinek a rendezést, meglátjátok.
De nincs leállás, rajzfilmben nyomatja tovább. Azt is ki lehet majd adni dvd-n. Na de jött a hír, a Clone Wars-t hamarosan bemutatják.  Ezt eleve a tévébe szánták, de az első három részt (össz. 90 perc) leadják a moziban is. Kell a dollár!

Ő pedig itt az egyik szereplő a Clone Warsból:

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr96326587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Islander 2008.02.06. 09:32:20

Bocsi, de amire van igény azt megcsinálják, így működik a piac. Ekkora rajongótábor még többet is el tudna viselni a Star Wars univerzumbol. Te kihagynad? Vagy atadnad masnak hogy o keresse szet magat rajta csak meg raadasul szar is lenne a minoseg? Szoval nem erteni feher ember felhaborodasat....

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.06. 10:53:24

:)Én azt akartam írni, hogy kihasználja a rajongókat, hogy Lucas egy kapzsi kis !+%"+! valami (persze mindenki az:)). Igen, többet is el tudnék viselni ebben a témában, de szerintem én vagyok az egyedüli, aki szerint ez már nem olyan, mint rég'.

Rudel 2008.02.06. 21:40:36

én az első (ami a negyedik) részt
sem tudtam végignézni,pedig megpróbáltam párszor! kövezzetek meg!!!!
:))
süti beállítások módosítása