Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

AvP-R

2008.02.06. 17:02 koimbra Szólj hozzá!

Ha az AvPR-t leveszik a mozik műsorűról az USÁ-ban írni fogok egy végső eredményt róla. A kommentezők véleményét nagyjából összegyűjtöm, hogy mit is emeltek ki, mi volt az, ami szerintük rossz lett a filmben. Persze az ellenmagyarázatokat is beleveszem. Legalábbis ezt tervezem.

Kiderült közben, hogy a stúdió szeretett volna pár dolgot látni még a filmben. Pl: megnyúzott Predatorokat és hogy a Predalien tudjon használni Predator fegyvert is. A rendezők ebbe nem mentek bele. A stúdió kivágatott rengeteg jelenetet a filmből: a katonákkal való harc hosszabb lett volna, akárcsak a végső Alien-Predator meccs (ez 15 perces lett volna), hosszabb lett volna a Predalien fejlődése is, stb.

De itt egy interjú Colin Strause-szal, amiben sok dologról beszél. http://www.alienexperience.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1032&Itemid=700

Címkék: alien predator miújság avp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55328184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása