Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A filmtörténelem legnagyobb buktái: D-TOX

2008.03.04. 14:21 koimbra 1 komment


Tartalom: "Hogy kiheverje egy brutális bűntett szemtanújaként elszenvedett lelki megrázkódtatását, Jake Malloy FBI ügynök (Sylvester Stallone) elmegy egy rendőrtisztek számára fenntartott rehabilitációs klinikára. A rendőrök itt minden védelmi eszköztől - fegyvertől, jelvénytől - megfosztva kijózanodhatnak, és elkezdhetnek szembenézni a jövővel. Csakhogy a terápiás menedék hamarosan rémálomszerű börtönné válik, amikor egy óriási hóvihar teljesen elvágja a klinikát a külvilágtól. A páciensek sorra halnak meg gyanús körülmények között, és nyilvánvalóvá válik, hogy a gyilkos köztük van."


Eredeti címe az Eye See You volt, majd később változtatták meg ezt D-TOX-ra, a dvd-n már ismét Eye See You volt a címe. A film már 1999-ben kész volt, de az Universal annyira nem volt megelégedve vele, hogy nem is küldték a mozikba. 2002-ben vette meg a jogokat a DEJ Productions Inc. és be is mutatták összesen 78 moziban. Az eredmény? Katasztrofális. 32.300 dollárt ért el, ez 414 dolláros vászonátlag. Egyetlen egy hétig futott csak és 79.161 dollár volt a végeredmény.
Nemzetközileg is dvd-n jelent meg. A D-TOX szinte teljesen sötétben játszódik, a kritika szerint pedig nem látni semmit a filmben.

A D-TOX 55 millió dollárból készült, Stallone markát és bankszámláját 20 millió ütötte.


Címkék: nagy bukta

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr29360991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.03.04. 16:52:50

Láttam a filmet, tényleg rossz volt, de ennyire azért nem gondoltam:)
süti beállítások módosítása