Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A lény 4

2008.03.21. 13:21 koimbra Szólj hozzá!

Az első rész jó kis sci-fi horror volt, kisebb sztárgárdával: Ben Kingsley, Alfre Monila, Forest Whitaker, Michael Madsen, Marg Helgenberger. Natasha Henstridge modell kiugrási lehetősége volt a filmszakmába. A Roger Donaldson által rendezett mozi 113 milliós összbevétellel zárt. Természetesen érkezett a második rész, Henstridge ismét színen volt, akárcsak Madsen és Helgenberger. A lény 2 már egy jóindulattal közepesnek nevezhetű horror volt, amely kemény 19 millió dollárt eredményezett. A harmadik rész a mozikat elkerülve a tékákban landolt, sokra nem is emlékszem, csak az maradt meg, hogy Henstridge feltűnik benne egy rövid időre és ez már igen rossz film volt.

Ezek után jött A lény 4, amelyik már egy igazán ótvar, rossz, trágyakupac lett. Ben Cross hova süllyedt!? Ennél többet nem is érdemel meg ez a film (?), hogy írjunk róla. Ja de, volt még benne pár jó csaj.:) Egyébként nagy ívben kerülendő.

Ezután néztem meg a Tudom ki ölt meg Lindsay Lohan filmet. Hát...nem hiába kapott Arany Málnát.
Címkék: trágya

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr58390813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása