Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Hanks oldalán egy izraeli színésznő

2008.04.24. 08:18 koimbra Szólj hozzá!

A forgatókönyvírók sztrájkjával az Angyalok és Démonok forgatókönyve is lepihent, de már a szereplőgárdát válogatják. A Da Vinci-kód előzményében Tom Hanks mellett feltűnik Ayelet Zurer izraeli színésznő is, aki a Nyolc tanúban és a Münchenben is szerepelt. Naomi Watts-ot emlegették előzőleg a szerepre. A filmet Ron Howard rendezi.

Ewan McGregor is szereplni fog a filmben, ő lesz egy nagyhatalmú vatikáni segítőtárs.

Az Angyalok és Démonok könyv tartalma: " Robert Langdont, a Harvard világhírű szimbólumkutatóját egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen. Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után."

A filmet 2009 május 15.-én mutatják be.
Címkék: szereposztás miújság angyalok és démonok

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr20440005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása