Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A börtön ablakában

2008.04.25. 10:40 koimbra 1 komment

Három év börtönre ítélték Wesley Snipes-ot. Ez a legnagyobb büntetés, amit adócsalásért kiszabható. Az ügyészek örülhetnek, hisz emellett kardoskodtak, mivel Snipes eléggé ismert, rajta keresztül akartak példát statuálni. A színészt a bűnszövetkezetben való részvétel vádja alól felmetették.

A családtagoktól és a barátoktól- köztük Woody Harrelson és Denzel Washington-levelek tucatjai érkeztek, amelyben a büntetés enyhítését

A színészt februárban találta bűnösnek a bíróság, évek óta nem vallotta be az adóját, így 12 millió dollárt spórolt meg. Az ügyvédek akkor a bíróságon elmondták, hogy az ügyfelük hajlandó befizetni ezt az összeget, de elutasították. Az ítéletet tegnap hozták meg.
Címkék: börtön

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr38441410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.04.25. 16:54:43

tipikus Amerika:(

"példát statuálni"
hányszor is lehetett volna már elkapni sztárokat?
Csóri Snipes úgy járt mint Tyson anno, nem volt elég jó ismerőse ott, ahol kellett volna...

Amúgy remélem az utolsó filmjét a Gallowwalker-t bemutatják, jónak tűnik
süti beállítások módosítása