Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A tévében folytatódik az Anakonda

2008.05.10. 17:08 koimbra 1 komment

1997-ben Luis Llosa rendező készítette el az Anakonda filmet Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight főszereplésével. A produkció sikeres volt, így jöhetett a folytatás (az első rész szereplői és rendezője távol maradtak), amit hét évvel később 2004-ben mutattak be és 71 millió dolláros bevételnek örülhetett (míg az első 136-nak).

Eltelt megint pár év és újból elővették az Anakondát, egyből két folytatást is forgatnak, a harmadik rész címe Anaconda 3: The Offspring, a negyediké pedig Anaconda 4: Trail of Blood. Az alkotásokat egyből a SciFi Channelen adják le, majd dvd-n is kiadják.

A főszerepben David Hasselhoffot köszönhetjük, akinek a neve a negyedik részben már nem fedezhető fel, így valószínleg a harmadikban kigyó eledel lesz. További szereplők: Crystal Allen and John Rhys Davies és Linden Ashby. A rendező pedig Don E. FauntLeRoy, akinek eddig leginkább pár dvd-n kijött Steven Seagal filmet "köszönhetünk".

Hasselhoff egy zsoldost alakít, akit a zsungelbe küldenek, hogy fogjon el pár nagy kígyót,
amelyek tanulmányozása majd segít egy sokat érő gyógymód előállításában.


Címkék: miújság anaconda

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10462747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.05.11. 12:05:18

Én a TV-ben sem folytatnám...
süti beállítások módosítása