Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Boszorkánykard mozifilm

2008.05.12. 17:53 koimbra 5 komment

A Platinum Studios, Top Cow Productions és Arclight Films összefog, hogy közösen elkészítsék a Boszorkánykard (Witchblade) filmet.



A sztori közzépontjában egy ősi, drágakövekkel díszített kesztyű áll, amely a viselőjet hatalmas erővel ruházza fel. A Witchblade képregényből már 100 millió darabot adtak el világszerte, 21 nyelvre fordították le és 55 országban jelent meg. Még sorozat is készült belőle




Valószínűleg Ausztráliában kezdik forgatni a filmet, ha lesz forgatókönyv. Az egyik producer reméli, hogy még szeptemberben elkezdhetik a munkálatokat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr6465264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.05.12. 18:14:47

Na jönnek a képregényfilmek mint a szemét.Mondjuk eddig még nem találkoztam rossznak mondható képregényfilmmel. (a jobb is lehetett volna más kat.)
Szal jöhet.Bírom az ilyeneket. :-)
Csak azt nem értem, hogy ha boszorkányKARD akkor mért vaskesztű? :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.12. 18:23:30

Rossz képregényfilm? Pókember összes, Batman régebbiek, Superman régebbiek, Tank Aranka, Barb Wire...így hirtelen,

Nem olvastam egy Boszorkánykard képregényt sem, de asszem egy két sorozatbeli részt részben láttam és mintha a kesztyűből elugrana még egy kard is

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.05.12. 19:14:59

Háát amiket felsoroltál azok közül csak a Pókembereket láttam.Az nálam a jobb is lehetett volna: az-az a rendező kezét eltörni és valaki másnak adni a folytatást.A Pókember 1-3 valamilyen szinten élvezhető csak mindig kizökkent a sok nyál M.J.-vel.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.05.12. 23:01:14

A Pókember-ek nem rosszak, csak egy-két dologban nagyon eltértek a képregénytől (pl. a főszereplő karakterében) A régi Batman-ekből az első kettő szerintem jó volt, amiket Tim Burton rendezett. A másik kettő kicsit el lett kormányozva a paródia irányába. A régi Superman-ekből (Christopher Reeve-es) is az első kettő volt igazán jó.

A Boszorkánykard mozifilmben ugyanaz lesz a főszereplő, aki a sorozatban volt?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.12. 23:18:42

Yanci Butler? nem hiszem, régen volt egy két nagyobb dobása Van Damme és Snipes mellett, de szerintem tuti nem ő lesz az
süti beállítások módosítása