Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nagy titok az Európa jégpáncélja alatt

2008.06.06. 13:45 koimbra 1 komment

Megfilmesítik Warren Ellis Ocean képregényét. A történet a 22. században játszódik, ahol az az emberek különböző holdakra költöznek, az űrutazás rutin, de még mindig drága. A Jupter egyik holdján, az Európán talának egy tömegpusztító fegyvert és több ezer koporsóban fekvő angyal kinézetű testet. Egy fegyverszakértőt küldenek a helyszínre, hogy az ott lévő űrállomás személyzetnének segítségével nyomozzan az ügyben és egy emberiséget is érintő hatalmas titokra jön rá.

Az Ocean egy 6 részes minisorozat volt. A filmet Sylvain White rendezheti.

Warren Ellisnek több képregényt is köszönhetünk, többek között néhány Rozsomák és Fantasztikus négyes is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69506728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.06.07. 18:02:57

Most olvastam ki a képregényeket... jó az alapanyag, van a képregényben egy kis Gömb-ös utóíz meg Philip K. Dick egyik novellájából is csempésztek a sztoriba egy keveset, de én a forgatókönyvírók helyében bonyolítanám a sztorit, epikusabbá és akciódúsabbá tenném.
süti beállítások módosítása