Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bakkermann (Pékember)

2008.06.15. 16:13 koimbra Szólj hozzá!

Néhány napja láttam ezt a filmet, azóta ki is illant a fejemből az egész (szerencsére!!), csak annyi maradt meg, hogy ez bizony kínszenvedés volt. Egyáltalán film volt ez? Miért kellett moziba rakni? Egy délutáni órában leadhatták volna valamelyik adón. Az egész így utólag (sőt már akkor is) olyan hatást keltett, mintha a készítők fogtak volna egy kamerát, aztán elindították volna és beszéltek volna előtte.

Múltkor mikor egy posztban leírtam, hogy azon a napon, milyen új filmek érkeznek a magyar mozikba a Bakkrmann után odaírtam, hogy szerintem bukta lesz. Aztán érkezett egy komment, amely azt tartalmazta, hogy Pécsen meg Szegen telt házzal vetítik. A közeli Plázában megkérdeztem, hogy milyen a film látogatottsága, azt mondták volt olyan is, hogy nem vettek rá jegyet. Volt közönségtalálkozó is, azon nem volt 20-an se.
Címkék: magyar trágya

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82521554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása