Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Indiana Jones az Harrison Ford és nem Shia LaBeouf

2008.08.08. 15:14 koimbra Szólj hozzá!

Az Indiana Jones negyedik része azt engedte sejtetni, hogy a folytatásban már Mutt Williams (Shia LaBeouf) lesz a központi karakter. Sok pletyka kapott szárnyra ezzel kapcsolatban. George Lucas azonban elmondta, hogy az ötödik kaland nem róla fog szólni, sőt talán még egy jelenet erejéig sem lesz jelen.

Indiana Jones az Indiana Jones. Harrison Ford Indiana Jones. Ha Mutt Williamsról szólna, akkor lehetne a címe esetleg Mutt Williams és Elvis keresése vagy valami ilyesmi.-mondta Lucas.

Még nincs története az ötödik résznek, nagyon nehezen haladnak előre. Lucas ezt az archeológiához hasonlította, sőt azt is elárulta neki vannak ötletei az Indy öttel kapcsolatban.

Azt is mondta a fickó, hogy ezen kívül van egy rakat filmterve. Akkor miért a Star Wars-t nyaggatja, miért csak azt készít. Rengeteg pénze van, olyan filmet csinálhat amilyet akar. Mellesleg néhány weblap felvetette, hogy ez az Elvis keresése dolog lehet, hogy valós. Lehet, hogy ebből valóban lesz valami?  Elvis 1977-ben halt meg, bár ezzel kapcsolatban is született néhány összeesküvés-elmélet, egyesek szerint megrendezte a saját halálát és boldogan él valahol más néven, a Men in Black film szerint meg egyszerűen csak hazament. Viszont ha ebből valóban film is lenne, akkor jó 20 évet kéne előreugrani a sztoriban, így akár LaBeouf se lehet majd benne.

Címkék: indiana jones miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45606949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása