Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden: 9 és ½ hét (Nina and Half Weeks)

2008.09.08. 14:24 koimbra Szólj hozzá!

„Bébi vedd le a dresszt”-dúdolgatták páran itthon Magyarországon. Joe Cocker dala, a You Can Leave Your Hat On igazi sláger lett mindenhol a film után.

Elizabeth egy galériában dolgozik, Jonh pedig  Wall Street-i befektető. Megismerkednek, beszélgetnek, jól érzik magukat egymással. Aztán kezdődnek a szexuális játszadozások, a kéj különböző bugyraiba merülnek le, ahol már a szex perverzióval is társul, na meg megvilágítják az egészet szépen, ahogy kell, ehhez pedig egész jó kis dalocskák, zenék csendülnek fel.

Kim Basinger még ekkoriban felkapaszkodóban volt, Mickey Rourke sem számított már ismeretlen arcnak. Jó választás volt őket szerepeltetni a filmben, ahogy mondani szokták működik a kémia kettejük között.

Arien Lyne Elizabeth McNeill novellájából rittyentett egy jó kis erotikus mozit, tapasztalt volt már ezen a téren, a Flashdannce-szel bemelegített, aztán jött a 9 és ½ hét, majd a Végzetes vonzerő. Szóval mondanám, hogy ő

Egy fülledt erotikájú filmet láthatunk, engem teljesen lekötött, 100 %-ot megérdemel ez a film, a sztiptízjelenet is klasszikussá vált, nem csak ez a produkció. De az is igaz, hogy én még soha nem élveztem úgy a művészetet, mint Basinger az egyik jelenetben.

Címkék: klasszikus röviden 9 és fél hét

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr88653883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása