Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vámpírfilmet rendez az Oldboy rendezője

2008.09.14. 13:05 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal Pictures és a Focus Features beszállt Park Chan-wook, az Oldboy rendezőjének új filmjének finanszírozásába, amely egy vámpír thriller lesz. Ez lesz az első alkalom, hogy egy amerikai stúdió támogasson egy koreai filmet, mielőtt azt még bemutatták volna Amerikában.

A film címe Thirst, a főszereplő pedig Song Kong-ho és Shin Ha-kyun lesz, ők már dolgoztak együtt a rendezővel A bosszú urában. Kong-ho pedig már játszott A gazdatestben és a The Good, the Bad and the Weird-ben. A nő vonalat Kim Ok-bi erősíti.

A történetben egy pap részt vesz egy orvosi kísérletben, amelynek célja, hogy megtalálják egy bizonyos kor ellenszerét, azonban a kísérlet rosszul sül el és a pap vámpírrá változik.

Chan-wook elmondása szerint ez a film más lesz, mint a többi a vámpíros alkotás, ez a szenvedélyről és egy szerelmi háromszögről szól majd. Nem thriller, nem is horror, inkább love story lesz.

A forgatást már elkezdték, a filmet pedig 2009 közepén mutatják majd be.

Címkék: miújság thirst

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr66662761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása