Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Douglas a szex-függő

2008.09.18. 15:12 koimbra Szólj hozzá!

Micheal Douglas a Solitary Man filmben egy szex-függőt játszik, akinek korábban sikeres autókereskedő üzletlánca volt, de aztán tönkrement az üzleti és romantikus baklövései miatt.

A másik főszereplő Danny De Vito, akivel nem ez lesz az első közös filmjük. Szerepeltek már együtt a Rózsák háborújában, A smaragd románcában és a Nílus gyöngyében. A női vonalat Jenna Fischer és Susan Sarandon erősíti. Steven Soderbergh produceri felügyelete mellett készül a produkció, a forgatás novemberben kezdődik. David Levien és Brian Koppelman pedig a rendezői széken osztozhatnak, a forgatókönyvet pedig Koppelman írta.

Douglas egyébként régen valóban szex-függő volt, még a Zaklatás idején, de azóta kigyógyult belőle (ahogy régebben fogalmaztak pára kikúrálta magát).

Címkék: miújság solority man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31669937

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: progressive poker games 2018.09.23. 10:28:47

Farm lessons 13 jab free - xeazekz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása