Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A dögös és a dög dvd-n jön

2008.09.19. 15:21 koimbra 1 komment

A dögös és a dög címet kapta a The Hottie and the Nottie Paris Hilton nevével fémjelzett film (előzetes erre található, ha valakit érdekelne). Egy hónap múlva lehet kölcsönözni, ha valaki van olyan bátor és meg akarja nézni. Az imdb-n moziba kerülése után a legrosszabb filmek eléré ugrott, ahol már volt A kis Vuk is idén, nem is oly rég pedig a Disaster Movie bitorolta ezt a trónt. Jelenleg A dögös és a dög a 15. helyet foglalja el ezen a listán.

Címkék: hottie and the nottie

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11671500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2008.09.19. 16:06:31

én úgy emlékszem, hogy a nyitó hétvégén a Dögös és a dögre kapásból többen szavaztak 1-es szavazattal, mint ahányan látták a filmet, szóval szerintem akadnak egy páran, akik Paris Hilton elleni utálat miatt szavaztak gyengén a filmre. Én megnézem, már csak azért is mert mazohista vagyok
süti beállítások módosítása