Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stephen Chow rendezi a Zöld Lódarazsat

2008.09.20. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

Stephen Chow (A pofonok földje, Shaolin foci) és Seth Rogen lesznek a főszereplői a Zöld Lódarázsnak, a rendezői székbe pedig Chow ülhet bele, akinek A pofonok földje rendezése világszerte 100 millió dollárt hozott, a Shaolin foci pedig 42-őt, a CJ7 eddig 47 milliónál jár. A forgatókönyvet Rogen és Evan Goldberg írtáka, a producer pedig Neal H. Moritz (Vas).

Geroge Trendle alkotta és a rádióban lehetett követni a kalandjait 1936-ban. Később az 1960-as években televíziós sorozat is készült belőle, képregényben is kiadták. A sztori középpontjában egy unatkozó playboy áll, aki esténként a bűn ellen küzd partnerével Kato-val.

1966-ban sorozat is készült belőle, ahol Kato-t Bruce Lee alakította, a Batman sorozat pár részében is feltűnt. A filmet már elég régóta tervezgetik, a 90-es években még George Clooneyval és Jason Scott Lee voltak a kiszemeltek a főszerepre, Michael Gondry és Kevin Smith is szóba jött, mint rendező.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr29672561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása