Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nicolas Cage a középkorban

2008.09.22. 09:40 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Cage szerepelt már szinte mindenféle filmben, de középkori természetfeletti thrillerben még nem vett részt. A Season of the Witch a XIV. században játszódik, a történetben egy csapat lovagnak kell egy lányt elszállítaniuk, akit boszorkánysággal és fekete pestis terjesztésével gyanúsítanak. A filmet Dominic Sena rendezi, aki már dolgozott együtt Cage-dzsel a Tolvajtempóban. A produkció Ausztiában és Magyarországon forgatják majd és a bemutató 2010-re várható.

Cage jelenleg a Bangkok Dangerous-ben látható, amelyet a kririka lehordott és a mozikban sem teljesít jól. A színésznek 2009-re eddig 8 filmterve van, a Knowing jövő év márciusában lesz látható, majd jön szépen a többi is. Cage jelenleg a Kick-Ass képregényfilmet forgatja, ahol bajuszosan tűnik fel.


Címkék: miújság kick ass season of witch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr100675373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása