Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy boltkóros naplója

2008.09.30. 11:55 koimbra 4 komment

Jerry Bruckheimer kivételesen nem akció-vagy kalandfilmhez adta a nevét, hanem egy vígjátékhoz. A Confessions of a Shopalcoholic regényt Madeleine Wickham írta (álneve Sophie Kinsella), magyarul is megjelent Egy boltkóros naplója címen.
A főhös (Isla Fisher) szenvedélyes vásárló, mindig vennie kell valamit, míg egyszercsak azt veszi észre, hogy nyakig ül az adósságban. Kipróbálja azokat a tanácsokat, amelyeket ő maga ad a lapjában a többi szenvedélybetegnek, de egyik sem válik be.

Címkék: trailer egy boltkóros naplója

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18688735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.09.30. 13:01:02

Ööööö. A könyv nagyon idegesítő volt, a trailer sem győzött emg.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.30. 13:06:55

Bruckheimerben bízom, csak tudja mit csinál...mondjuk vígjátékban ritkán producerkedik, a Kenguru Jack pl borzalmas volt

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.09.30. 13:55:36

Én is nagyon bírom őt, többek között mert a két kedvenc sorozatomnak is ő a producere, de azért van, amikor mellényúl (Nat. Treasure se volt annyira nagyon szuper, annak ellenére, hogy élveztem)...

Majd meglássuk

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.09.30. 15:02:37

Bruckheimer általában tudni szokta, hogy mit csinál (bár úgy tudom, hogy az "Arthur király"-al elhasalt) Azt nem tudtam, hogy a "Kenguru Jack" is az ő nevéhez fűződik. Szerintem egyszer simán nézhető volt az is.
süti beállítások módosítása