Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horror Michael Bay-től

2008.10.10. 02:54 koimbra 3 komment

David S. Goyer leginkább forgatókönyvíróként ismert (A sötét lovag, Hipervándor), de olykor rendezésre is adja a fejét (Penge: Szentháromság, Láthatatlan), most saját forgatókönyvéből dirigál le egy horrort, amelynek címe: The Unborn. A szereplők: Odette Yustman, Gary Oldman, Cam Gigandet, Meagan Good, Carla Gugino, Jane Alexander. Ja és Michael Bay a producer

Casey Bell (Yustman) gyűlöli édesanyját, mivel kiskorában elhagyta őt, amikor viszont megmagyarázhatatlan dolgok történnek körülötte rájön miért is ment el az anyja. Casey egy szelleműzőhöz (Oldman) fordul segítségért.

Címkék: trailer the unborn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50705944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.10. 15:17:02

A csajszi jó, de én félek Goyertől, a Penge három sem volt jó, a Láthatatlanból egy jobb rendezővel jobb filmet lehetett volna kihozni. És még ő akarja rendezni a Magnetot.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.10. 21:52:04

Goyer jó forgatókönyveket ír szerintem, sajnos rendezőként eddig nem volt sikeres, de talán épp ez a film (vagy a Magneto) lesz neki az áttörés...

(Egyébként nekem a Penge III kifejezetten tetszett, meg a Láthatalan is simán nézhető volt egyszer)
süti beállítások módosítása