Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Richard Donner: "Kitúrtak az ötödik Halálos fegyverből"

2008.10.14. 11:48 koimbra Szólj hozzá!

Richard Donner elmondása szerint a Halálos fegyver ötödik részére elég kevés az esély, mivel Mel Gibson visszautasította azt. Szerinte Gibson azért nem vállalta a folytatást, mivel őt sem kérték fel a rendezésre. Donner azt is kifogásolta, hogy Joel Silver kezdte meg az előkészületeket a Halálos fegyver 5-re, mikor neki lejárt a szerződése. "Silver még sehol sem volt a kezdeteknél, amikor elkezdtük az első részt, ő csak később jött." A rendező azt is mondta, hogy az előző rész forgatókönyvírójával (Channing Gibson), és Mike Rivaval, aki a diszlettervező volt és Derek Hoffmannal közösen nagyon jó forgatókönyvet hoztak össze.

Richard Donner és Mel Gibson a Halálos fegyveren kívül még együtt készítették az Összeesküvés-elméletet és a Maverick-et. Donnernek mostanában nem nagyon megy a szekér, legutóbbi filmjei megbuktak (16 utca, Idővonal). Így jóhogy szeretett volna benne lenni egy sikerfilmben megint, de persze enélkül is érthető, hogy sérelmezi azt, hogy nem lehet benne a Halálos fegyver 5-ben. Egyébként nem jelent semmit Gibson és Donner távolléte, a folytatásban már úgyis új, fiatalabb szereplőket vontak be, akik továbbvitték volna a franchise-t. Mellesleg Shane Black jött szóba rendezőként. Na majd meglátjuk mi lesz a vége.

Címkék: halálos fegyver miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr36713183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása