Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anakonda 3. - Az ivadék (Anaconda 3: The Offspring)

2008.10.31. 16:28 koimbra 4 komment

1997-ben bekígyózott a mozikba az Anakonda, a szokványos sztorihoz olyan nevek statisztáltak, mint Jennifer Lopez, Jon Voight, Owen Wilson, Ice Cube, Danny Trejo és Kari Wuhrer. Ehhez még egy akkor ismertebb rendezőt is sikerült beszerezni Luis Llosa (A specialista) személyében. Telt-múlt az idő, mindenki tökéletesen elvolt folytatás nélkül, de 7 év után csak bekúszott még egy anakondás történet, természetesen nagy erős emberekkel és jó bigével. Nevek között keresgélve nincs igazán ismerős, néhányuk derenghet valahonnan, de jól megvannak ott a szürke homályban.

Természetesen ezután is folyt tovább életünk a rendes medrében, nem aggódtunk volna azon , ha nem készült volna több rész. Ám jött, valakinek volt egy kígyós elgondolása, teljesen jó ötletnek tűnt az Anakonda név hozzáadása, amit már csak egy hármassal kellett megtoldani, így azt sugallhatják a nézőknek, hogy ez egy frankó, borzongós horror folytatás, sőt talán még pár új embert is sikerül leültetni elé. Mozi helyett azonban már csak a tévében, a Sci Fi Channelen érkezett el a film.

 

Szóval elkapnak valami nagy dög, hosszú anakondát, vizsgálgatja kíváncsian egy tudós csoport, míg beüt a baj és pont akkor kezd jobban fickándozni, amikor a főnök látogatást tesz az építményben. Az állat kiszabadul, beveszi magát a környező erdőbe, egy profi vadászcsapat vetődik utána, megkezdődik a statiszták hullása.

 

 

Nos az állítólag profik kicsit szakadtnak néznek ki, nem higgadtak és semmilyen jel nem utal arra, hogy ők szakértői lennének bárminek is, azért tudjuk csak azt, hogy ők ott vannak a szeren, mert azt mondják. Egyébként meg pontos célzásról csak a könyvekben olvastak és soha nem ők találják meg a kígyót, hanem inkább az leli meg őket.

 

Színészeknek is azért nevezhetjük az itt feltűnő emberek többségét, mert egy filmben vannak benne, egyébként katasztrofális alakításokat láthatunk. Akad pár ismert név is. John Rhys-Davies kemény fejet vág, a szakáll mögött pedig el tudja rejteni unalmát A büdzséből futotta még David Hasselhoffra, akiről nem hisszük el azt, hogy ő egy sokat megélt nagy nyomkövető vadász, hitetlen az alakítása.. A szűk pólóban rohangáló csaj pedig Crystal Allen.

 

Mint kiderült ez egy tévéfilm, manapság azonban egész kellemes kis trükköket szoktak bemutatni az ilyen alkotásokban, így már nem intézhetjük el egy kézlegyintéssel, ha valamely csatornán mutatnak be egy CGI-vel átitatott művet. Az Anakonda 3 viszont megrekedt valahol a Herkules és a Xéna szintjén, olyan kígyókat láthatunk, amely láttán félelem helyett mosoly ül az arcunkra.

 

Ne aggódjunk, a negyedik rész folyamatban. Allen kisasszony visszatér, gondolom más szűk pólóban. Hasselhoff helyett pedig Linden Ashby (Mortal Kombat) üldözheti a feneketlen bendőjű kígyóeffektekre. Biztos van akinek a harmadik rész tetszett és már nagyon várja a negyediket, én azért nyugodt szívvel kiosztok rá egy nagy nullát és remélem nem kerülök a folytatás vonósugarába.

 

imdb: 2,7

 

Címkék: horror iromány onlydvd anaconda 0 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr87742539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.10.31. 18:43:12

hát ez hatalmas lol volt :) azzal akivel néztem, végigröhögtük az egészet. akkora egyes, mint a beton...az a durva még most is előttem van ahogy Hasselhoff, egyik kezével kormányozza a dzsipet, a másikkal meg lő a semmibe...ez nagyon gáz...csak ajánlani tudom:)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.10.31. 21:37:42

Rég láttam ennyire agyatlan és dilettáns rendezést, na meg ennyire balfasz vágást. Legdurvább jelenet: arc a bébikígyóval elhajt egy dögös papírokat égető csaj mellett a semmi középen, aki ráadásul az ő cégének autójával parkol a fa alatt.

Armida 2008.10.31. 22:54:27

Olyan félelmetesen izgalmas volt, hogy totál bealudtam a filmen. Nem is láttam bébikígyókat amiket VVega említ. :)

spongebob 2008.11.03. 14:00:59

Kígyós film a Sci-Fi Channelen? A bazinagy kigyokban mi a scifis?
süti beállítások módosítása