Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jaden Smith az karate kölyök

2008.11.11. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hónapja arról suttogtak, hogy újraforgatják az 1984-ben készült  Karate kölyköt is, a főszerepre Jaden Smith lett kinézve, a kamera mögött pedig Stephen Chow áll majd, no meg az öreg mestert is ő alakíthatja.

A Columbia stúdió pedig valóban nekilátott a remake-nek és tényleg Will Smith fia, Jaden lesz a címszereplő. Jerry Weintraub, az eredeti film elindítója ismét elvállalta a produceri teendőket, neki besegít James Lassiter, Will Smith és Ken Stovitz is. Chris Murphy írja a forgatókönyvet, a forgatást pedig jövőre kezdenék Pekingben. (Egyébként az eredeti filmben fehér volt a főszereplő srác.)

2006-ban mutatták be A boldogság nyomában drámát, melyben Jaden Smith is játszott az apjával, idén pedig a The Day the Earth Still Stood sci-fi-ben is feltűnik. A srác örülhet, az apja benyomja pár sikervárományos produkcióba, néhány év múlva talán még a filmvásznon is az utódja lehet.

Az eredeti film előzetese:


Ez pedig a végén látható küzdelem

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74763031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása