Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Coraline képek

2008.11.22. 12:21 koimbra 4 komment

Néhány kép 3D Coraline meséből, amit stop motion technikával készítettek el. A produkció Neil Gaiman könyve alapján készült.

Címkék: képben coraline

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94782589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.11.22. 12:46:59

Olvastam a 'mesekonyvet', es nagyon ilyeszto volt, ha gyerekkent kerul a kezembe valoszinuleg eletre szolo pszichologiai karosodast okozott volna.:) Ezek a kepek sokkal szinesebb, vidamabb kis meserol arulkodnak. Persze kituno, es talan az animacio jobban fog sikerulni, mint az eddigi felresikerult Gaiman adaptaciok...

Vészmadár 2008.11.23. 00:52:45

Félresikerült? Hát izé...
Csillagpor - talán a 2007-es év egyik legszórakoztatóbb filmje volt - ha bárki megkérdezi, hogy mi ajánalnék neki esti DVD nézésre, ezt a flmet szívbaj nélkül merem említeni.
Beowulf - habár nem tartozik nagy kedvencek közé, nem mondanám, hogy vacak. Sőt:-)
Ha a bevételt nézzük, akkor mindkét film jóval visszahozta a készítési költségét (persze, tudom: Amerikában egyik sem, de mintha Gaiman nem lenne fogyasztható az amerikaiaknak :-) )
Coraline-t nagyon várom....

Koimbra 2008.11.23. 13:00:43

A Beowulf 196 milliós bevétele egyáltalán nem számít szépnek, a 150 millió mellett. Ez biz' bukta volt

FayeFaye 2008.11.24. 17:46:19

A Boewulf-ot Gaiman adaptalta, de nem a sajat muvebol. A Csillagpor kellemes film volt, de nem adta vissza az eredeti hangulatat (persz ritkan sikerul) es Robert deNiro mint buzi kaloz, haaat. A Mirrormask ha jol emlekszem pedig nagyot bukott. A Coraline is lehet jo, de a kepek alapjan nem Dave McKean stilusat veszik at - ami nem biztos, hogy rossz dontes, eleg elszallszt a pasi es a Mirrormask is valoszinuleg azert nem volt nagy siker...
süti beállítások módosítása