Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rendezőt kapott a Majmok bolygója

2008.12.01. 12:14 koimbra 1 komment

Korábban már írtam róla, hogy a Fox újraforgatná az 1973-as A majmok bolygója IV. - A hódítást. A stúdió megtalálta a rendezőt Scott Frank személyében, ő dirigálta le a Kulcsfigurát, a Mint a kámfor és a Különvélemény forgatókönyve az ő nevéhez fűződik. A remake címe Ceasar.

Az eredeti filmben a beszélő majmokat kivégzik és a többi majom rabszolgaként tevékenykedik tovább.  Ceasar a beszélő majom azonban újra fellázítja az emberek ellen a fejlett inteligenciájú majmokat. A remake is hasonló sztorival bír, itt is az emberek leigázása lesz a fő téma.

Legutóbb Tim Burton készített Majmok bolygója filmet Mark Wahlberg főszereplésével, bár Burton szerint ez nem igazán volt remake. Előtte James Cameron írt forgatókönyvet a Majmok bolygójával kapcsolatban, ebből nem lett semmi.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53797638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.12.01. 15:49:38

Na ez érdekesnek ígérkezik, remélem, az is lesz!:)
Egyébként pont tegnap írtam cikket a könyvről, ha esetleg érdekel valakit: www.napvilag.net/irodalom/20081201/pierre_boulle_a_majmok_bolygoja
süti beállítások módosítása