Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romantika és vigyorgás a mozikban 2009-ben

2008.12.23. 19:59 koimbra 1 komment

Jövőre a következő romantikus filmek és vígjátékokat nézhetitek a mozikban

The Proposal: Margaret Tate-nek (Sandra Bullock) lejár a vízuma, ezért hogy ne kelljen elhagynia az Államokat kitalálja, hogy hozzámegy hamarosan Andrew Paxtonhoz (Ryan Reyndolds).

 

The Ugly Truth: Abby (Katherine Heigl) egy tévé show producere, akinek egy hímsoviniszta ismerőse (Gerard Butler)  be akarja bizonyítani a kapcsolatokkal összefüggő teóriáját, eközben segít a lánynak megtalálni a nagy Ő-t.

 

 

Bride Wars: Két barátnő (Anne Hatheway és Kate Hudson) házassága pont egy napon lesz, egyikük sem hajlandó áttenni egy másik napra a ceremóniát. Megkezdődik a csata a helyszínekért és egymás elől happolják el vendégeket.

 

He's Just Not That Into You: Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson főszereplésével készített romantikus vígjáték. Greg Behrendt és Liz Tuccillo regénye alapján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New in Town: Lucy Hill (Renée Zellweger) egyre feljebb jut a ranglétrán, hogy még egy lépcsőfokkal feljebb kerüljön elvállalja a soron kövegy fagyos minnesotai városkában.

 

 

Last Chance Harvey: Harvey Shine (Dustin Hoffman) lánya esküvöjére megy Londonba, ahol maga is megismerkedik egy nővel (Emma Thompson).

 

When in Rome: Kristen Bell Rómában egy érmét dob egy ilyen szerelmi kútba, aztán meg csak néz, hogy mennyi fickó is koslat a nyomába hirtelen. Köztük van Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder és Dax Shepard, no meg Josh Duhamell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Old Dogs: A Robin Williams által alakított figura egy hatéves ikerpár apja, két hétig neki kéne vigyáznia a gyerkőcökre, ő pedig segítségül hívja haverját (John Travolta). A kicsiket el is viszik egy nyári táborba (aminek a vezetője Matt Dillon).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Love You Philip Morris: Igaz történet alapján: Steve Russel (Jim Carrey) börtönbe kerül, ahol szerelmes lesz cellatársában Philip Morrisba. Mikor Morris hamarabb szabadul Russel megszökik a börtönből, hogy újra láthassa őt.

 

Funny People: Judd Apatow producer új vígjátéka Adam Sandler főszereplésével. A film a stand-up comedy világáb kalauzolja majd el a nézőt, lesz benne jó pár híres egyén a műfajból állítólag. A történet középpontjában Sandler áll, aki stand up komikus, ám egy nap megtudja, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, majd találkozik egy nővel, aki minden erejével azon van, hogy befusson a "szakmában". Sanderlen megtetszik, felveszi aszisztensként. Sandler mellett ott lesz még Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana és Jonah Hill is.

 

Labor Pains: Lindsay Lohan terhességet színlel a munkahelyén, hogy elekrülje a kirúgást, így 9 hónapon keresztül fenn kell tartania a látszatot.

 

I love You, Man: Egy páros az eskövőjére készül, a menyasszony meg is hívja az összes barátját, a vőlegény pedig arra döbben rá, hogy neki nincs egyetlen barátja sem, akit meg tudna hívni, ezért barátkozni kezd. Szereplők:  Paul Rudd, Jason Segel, Jaime Pressly, Rashida Jones, Rob Huebel, Jon Favreau, Colleen Crabtree, Caroline Farah

 

Confessions of a Shopalcoholic: A főhös (Isla Fisher) szenvedélyes vásárló, mindig vennie kell valamit, míg egyszercsak azt veszi észre, hogy nyakig ül az adósságban. Kipróbálja azokat a tanácsokat, amelyeket ő maga ad a lapjában a többi szenvedélybetegnek, de egyik sem válik be. Jerry Bruckheimer a producer.

 

A Boat that Rocked:  A Radio Rock egy kalózrádió, a kormány nem örül, be is szeretnék szüntetni az adást, de nem ez egy olyan könnyen. Rendező Richard Curtis, főszereplő pedig Bill Nighy és Rhys Ifans.

 

 

Leaves of Grass:  Edward Norton ikerszerepben. Az egyik fele egy egyetemi professzor, a másik figura pedig egy marihuánatermesztő, ez utóbbi éppen bajba keveredik emiatt, ezért tesója odautazik segíteni neki. Susan Sarandon az ikrek anyja, Richard Dreyfuss a helyi drogbáró, Keri Russel pedig az egyik srác barátnője lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rózsaszín Párduc 2: Visszatér Clouseau (Steve Martin) felügyelő, a feladat ezúttal az, hogy egy tolvajt kéne elkapni, aki műkincseket lovasít meg.


 

Whatever Works: Woody Allen jövőre is jelentkezik. Egy idősödő fickó és egy fiatal lány viszonyba kezd, aminek a lány szülei nem örülnek.Főszerepekben: Evan Rachel Wood, Larry David.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Observe and Report: Seth Rogen biztonsági őrt alakít, aki a helyi rendőrökkel kerül összetűzésbe. Anna Faris, Ray Liotta lehet még ismerős a szereplőgárdából.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Ghosts of Girlfriends Past: Egy agglegényt volt bártnőinek szellemei kísértik öccse esküvőjén. Főszerepben Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Emma Stzone, Michael Douglas, Christina Milian, Breckin Meyer, Robert Forster, Anne Archer. Rendező Mark Waters.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Everybody's Fine: Frank (Robert De Niro) felesége halála után rádöbben arra, hogy a kapcsolatot a családjával a feleségén keresztül tartotta, így hát felkerekedik, hogy megkeresse gyerekeit. Kate Beckinsale, Drew Barrymore is benne van a filmben, rendező Kirk Jones.

Crazy on the Outside: Tim Allen a kamera mögött és előtt is, bizony ő dirigálta ez a vígjátékot, amelynek további szereplői Sigourney Weaver, Ray Liotta, Jeanne Tripplehorn, Kelsey Grammer és J.K. Simmons.  Allen egy rabot alakít, akit feltételesen szabadlábra helyeznek, később rájön arra, hogy benn a sitten sokkal jobb volt, mint a nővérénél.

Extract: Ben Affleck jogászt fog alakítani. Jason Bateman pedig egy gyár főnöke lesz a produkcióban, akinek meg kell küzdeni azzal, hogy a felesége lelépett egy másik pasassal, aki egy gigoló. Clifon Collins Jr. által játszott szereplő pedig elveszíti egy testrészét, ezért kártérítési pert indít a cég ellen. Mila Kunis és Kristen Wiig is feltűnik majd a filmben. A direktor Mike Judge.

A Serious Man: Jövőre ismét egy black comedyvel jelentkezik Ethan és Joel Cohen.  A történet 1967-ben játszódik, egy fizikaprof áll a sztori középpontjában. Felesége megcsalja őt és elhagyja, tesója beköltözik hozzá, a diákok is folyton csak a jobb jegyért zaklatják.

A Thousand Words: Eddie Murphy a főszereplő, aki ismét összállt Brian Robbins rendezővel (közös termékeik: Norbit, Az üresfejű). A történet szerint Murphy rájön arra, hogy már csak 1000 szót mondhat ki mielőtt meghal.

The Year One: Időszámításunk előtt játszódik a film. Két tagot száműznek a törzsükből, ők pedig különféle kalandokba keverednek. Főszerepben Jack Black, Michael Cera, Vinnie Jones, Oliver Platt és Olivia Wilde. Rendező Harold Ramis

Címkék: előzetes2009

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39838738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2008.12.23. 20:52:48

Bőséges a választék. Edward Norton filmje érdekel, és Scarlett Johanssoné is, ez utóbbiba nem tudom, hogy hozták össze az egyik legjobb színésznőt a leggyengébbel J. Anistonnal, aki köztudottan, amiben benne van az csak rossz lehet, szóval kíváncsi vagyok :)
süti beállítások módosítása