Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Franklyn, a sci-fi neo-noir thriller

2009.01.10. 11:58 koimbra 3 komment

A sci-fi egyszerre játszódik a korabeli Londonban és a jövőbeli metropoliszban, ahol a vallás játssza a központi szerepet. Négy ember sorsát követhetjük nyomon, a főszereplők Ryan Philippe, Eva Green, Bernard Hill és Sam Riley.

A Londoni filmfesztiválom már bemutatták, január végén pedig a mozikba is eljut majd Angliában.

Címkék: trailer franklyn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr77868960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.01.10. 16:53:44

A fesztivalon sikerult elcsipnem ezt a filmet es nekem iszonyatosan tetszett. Nem valo mindenkinek, nekem a legalabb a film feleig elkepzelesem volt, hogy hogy kapcsolodik ossze a negy szal, es egy oranyi WTF erzes utan sokan csalodni fognak a vegso csavarban. Raadasul a neo-noir sci-fi csak a film negyedere igaz. Inkabb 'sotet varosi tundermese'. Nem hibatlan alkotas, de mindenkinek ajanlom, aki fogekony szokatlan es eredeti filmekre. En mindenkeppen megnezem megegyszer, amikor megjelenik a mozikban, hogy lassam, a kezdeti lelkesedesem indokolt volt-e.:)

ruprecht 2010.01.11. 12:18:50

Ez ugyan nem sci-fi. Se nem tudományos, se nem fantasztikus. Inkább szokatlan képi világú melodráma.
süti beállítások módosítása