Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.01.15. 02:58 koimbra 2 komment

6 új film érkezik ma a magyar mozikba

Az igenember (Yes Man): a főszerepben Jim Carrey, aki mindenre igent mond.
Az előzetes alapján szerintem ez nem igazán lesz vicces, majd valamikor azért megtekintem.
Előzetes

A hercegnő (The Duchess): A történet a 18. században játszódik és Georgiana Spencerről (Keira Knightley) szól. Míg szépsége és karizmája hírnevet szerzett neki, extravagáns ízlése, hajlama a szerencsejátékra és a szerelemre hírhedtté tette.
Biztosan ki fogom hagyni, szerintem a Vágy és vezeklés közepes volt, a Silket láttam, nem tetszett és a Szerelem határaiban sem Knightley volt a legerőteljesebb.
Előzetes

Transz-Szibéria (Transsiberian): a transz-szibériai vonaton utazik egy amerikai pár, hozájuk csatlakozik egy titkozatos férfi és egy nő. Főszerepben Woody Harrelson, Kate Mara, Ben Kingsley és Emily Mortimer. A filmet Brad Anderson rendezte, akinek A gépészt köszönhetjük.
Erre tuti el fogok menni, még ma.
Előzetes

Kínzó együttlét (Gegenüber): német dráma. Georg rendőr, Anna pedig tanárnő. Látszólag minden okés a pár körül. A film a családi erőszak témáját járja körül, itt viszont a nő veri az urát.

Profi bérgyilkost keresünk - nem nem akadály (Louise-Michel): francia vígjáték. Egy gyár dolgozói nem kapják meg a rendes fizetésük, a főnükök is eltűnik, ezért úgy határoznak, hogy felfogadnak egy bérgyilkost.
A címferdítésnél valaki ismét elemében volt.

A csirke, a hal és a királyrák (El pollo, el pez y el cangrejo real): spanyol dokumtentumfilm. A Bocuse d'Or-t 1987 óta minden második évben megrendezik, itt két nap alatt 24 szakács méri össze a tudását.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99875638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.01.15. 06:20:11

A Transz-Szibéria tűnik a legérdekesebbnek, imádtam A gépészt.

Keira Knightley említett filmjei közül nekem a Silk tetszett a legjobban, sokkal inkább, mint a novella, ami alapján készült. Igaz a kritikák ha nem is lehúzták, de nem dicsérték, kicsit elfelejtődött valamiért, pedig ilyen kalandfilmek, ami romantikus, és távol-keleti utazás is van benne, más nem jut eszembe.

Alex_79 2009.01.16. 10:05:01

A Transsiberiant vagy kég hónapja láttam, nekem tetszett, érdekes és izgalmas film!
süti beállítások módosítása