Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carpenter ismét a kamera mögött

2009.02.03. 10:23 koimbra 5 komment

2001 óta, azaz 8 éve nem készített filmet John Carpenter, akkor is csak a Mars szelleme gagyiságot sikerült lepakolni az asztalra, azóta csak a Masters of Horror sorozat keretein belül dirigált le két epizódot. Idén elméletileg láthatunk tőle egy horror-thrillert, amelyben Nicolas Cage fog szereplni. Carpenter nem fog megpihenni, következő munkája is horror lesz, a The Ward (régebben Long Distance címen futott) pszichológia thriller egy fiatal lányról szól, akit egy szellem terrorizál egy elmegyógyintézetben. A főszerepet Amber Heard vállalta el, a forgatás pedig májusban kezdődik.

Carpenter régebben olyan klasszikusokat készített, mint A dolog, A 13. rendőrőrs ostroma, Nagy zűr Kis-Kínában, Menekülés New Yorokból, ehhez folytatást is készített, itt már sokan húzták a szájukat, aztán a Vámpírok még nem volt akkora égés, de a Mars szelleme betette a kaput számára.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94919782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.02.03. 11:10:36

Na érdeklődve várom a filmet. A nagy öreget nem kell leírni, a mers szeme nem jött be, na bumm...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.03. 11:16:46

A Mars szellemét úgy néztem, hogy épp hazaértem a fősuliról hét végén, kihoztam a tékából, végigbambultam, az utolsó negyed óránál tört fel bennem a gondolat, hogy minek is nézem ezt a valamit, az utolsó perceket már tekerve néztem, aztán kimentem vendéglátó egységbe.

A 13. rendőrőrs ostromát nézném meg már, anno ezt is kihoztam, de valamiért nem tudtam megnézni, csak tesóm mondta, hogy jó lett. Később a remake-hez volt szerencsém, az nem volt rossz. A dolgot pedig már néhány hete újra akarnám nézni.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.02.03. 11:19:26

A dolog volt életem első horrorja, nagyon imádtam. Azóta sem sikerült megijednem annyira. :)

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.02.03. 15:18:23

Szóval ez ilyen jó rendező lenne?
Csak mert én még csak a Mars szellemét láttam tőle és eléggé leírtam. :))

ügyfélszolgálatos 2009.02.04. 13:50:15

elmegyógyintézetben helyesen...
süti beállítások módosítása