Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2 kép az Astroboyból

2009.02.04. 16:24 koimbra 1 komment

A sztori a jövőben játszódik, ahol már elég fejlett a tehcnika és a robotok már a mindennapok részét képezik. Egy tudós készíti el Atroboyt, hogy vele pótolja elhunyt fiát, de nem volt elégedett művével ezért eladja, később egy professzorhoz kerül. A robot képességei: repül, több nyelven beszél, emberfeletti erővel rendelkezik, lát a sötétben és megérzi ha valaki hazudik és a hallása is jobb, mint egy emberé. Teaser erre lelhető.

Januárban olyan pletykák jöttek, hogy a gyártó, az Imagi pénz hiányában nem tudja befejezni az Astroboyt és egy másik produkcióval, a Gatchamannal kapcsolatban is gondok merültek fel, később egy fejes elismerte, hogy vannak problémák, de időben be tudják fejezni ezeket.

Címkék: képben astroboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11922595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.02.04. 20:02:13

Túl csilli-villi, de talán jó lesz.
süti beállítások módosítása