Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cyborg She

2009.03.03. 20:09 Armida 4 komment

Kwak Jae-yong dél-koreai rendező ( The romantic president ) dirigálásval forgatott japán film, a szuperszép Ayase Haruka főszereplésével, aki nagyon bűbáj volt végig. A sztori a már agyoncsépelt "visszaküldtek a jövőből, hogy megmentselek" feeling, csak itt most nem egy bazinagy, Mr Univerzum Schwarci a testőr, hanem egy törékenynek látszó csajszi. Amíg a program fut, ő nem áll le, folyamatosan résen van, óv mindentől, és teljesít majdnem minden kívánságot.
Amikor elmondja Jirou-nak, hogy micsoda ő (élő szövet a belső fémvázon, persze) a srácnak mi más is jutna eszébe mint a szex, de a cyborg, aki a film alatt végig no-name, elintézi egy kemény legyintéssel. De hiába az elutasítás, Jirou már fülig beleszeretett a gépbe. Lehet-e együtt élni egy cyborggal? A programja szerint tanulékony, de hogy érezzen is?
A film végig izgi és látványra sem utolsó. Lesz itt minden, sok móka és kacagás, túszejtés, időutazás, hatalmas földrengés és még annyi minden, de nem spoilerezek.
Az egyetlen ami nem tetszett a végén a magyarázat, amikor ki kellett derülnie, hogy mi miért alakult így. A legtöbb időutazásos film hibája, hogy nem számolnak az alternatív valóságokkal ( amit ugye nagyon jól elmagyarázott Doki, Marty McFly-nak a Vissza a jövőbe trilógiában) és számomra itt is nagy gubancok voltak, már nem tudtam ki kicsoda és akkor hogy is volt, de nem agyaltam rajta. Happy end és csak ez számít.
A film 2008-as, a férfi főszereplő Koide Keisuke. Túbolható angolul. Aki szeretne kellemesen eltölteni két órát az feltétlen nézze meg, aranyos film.

Címkék: távolkeleti filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90978236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trixi1 2009.03.03. 21:16:06

Ez mozifilm? A vissza a jövőbe, nagyon szerettem!

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.03.03. 21:19:02

Szia Trixi, nem láttam még magyarul és nem is hiszem hogy a mozi adná, de a youtube-on meg tudod nézni angol felirattal.
A vissza a jövőbe nálam is okés. :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.04. 16:39:24

A vissza a jövőbe óriási film, de
Silverstri zenéje nélkül nem ütne akkorát.
Meg egy ilyen cyborg nekem is visszajöhetne a jövőből, hehe.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.03.04. 20:08:41

@lowfast: gondoltam hogy tetszeni fog ez a cyborg néni. :D
süti beállítások módosítása