Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

J.J. Abrams leforgatja az évszázad rablását

2009.03.17. 16:55 koimbra Szólj hozzá!

J.J. Abrams útjára indította az egyik legjobb (legalábbis az első két évad) akciósorozatot, az Aliast, aztán a Lost szériát, elküldte Tom Cruise-t még egy lehetetlen küldetésre (MI:3), ráküldött egy elpusztíthatatlan szörnyet New Yorkra (Cloverfield) és bábáskodik A rejtély sorozat felett is, ebben az évben pedig újra lefekteti a Star Trek alapjait.

 

Ezek után sem áll meg az élet, a következő filmterve egy újságcikken alapszik, ami majd áprilisban jelenik meg a Wired magazinban. A The Untold Story of the World's Biggest Diamond Heist című cikk a világ egyik legnagyobb gyémántrablásáról szól, egy csapat olasz tolvaj Leonardo Notarbartolo-val bejutott 2003-ban az Antwerp Diamond Centerbe (Antwerpeni Gyémántközpont) és onnan 100 millió dollár értékű zsákmánnyal távoztak. A tettet az évszázad rablásának kiáltották ki, mivel az ékszereket a biztonsági őrökön túlmenően infravörös hőérzékelők, Doppler radar, mágneses mezők, rezgésérzékelők védték, plusz még egy olyan zár is, amelynél a számok kombinációja 100 millió lehetséges megoldást kínál, a rendőrség sem tudta pontosan miként is sikerült eltulajdonítani az értékeket. Notarbartolo-t elkapták és elítélték, a lopott cucc viszont soha nem került elő, az úriembert a héten engedték szabadon. (Remélhetőleg nem úgy cselekedett, mint Martin Lawrence az Állj, vagy jövök-ben, ahol egy leendő rendőrségi épületbe rejtette el a gyémántot.)

 

A forgatókönyvírót még keresik, a forgatás időpontja nincs még kitűzve.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571007920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása