Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyáron visszatérnek az Őrzők

2009.04.04. 12:42 koimbra 2 komment

Zack Snyder még februárban úgy nyilatkozott, ha márciusban jól mennek a dolgok és a Watchmen sikeres lesz, akkor egy hosszabb és erőszakosabb változatot is be fognak mutatni a filmből a mozikban. Nos a bemutató megvolt, nem is nyitott rosszul a produkció, de aztán hétről-hétre egyre nagyobb mértékben csappant meg az érdeklődés a képregényfilm iránt, jelenleg az év egyik legnagyobb buktája Amerikában.

Snyder azt mondta, hogy ettől függetlenül nagy a valószínűsége annak, hogy limitáltan New Yorkban és Los Angelesben júliusban újra bemutatják az alkotást. A mű 2 óra 40 perces volt, a limitált változat már három óra 10 perces lesz (és majd jön egy 3 óra 30 perces is, szerintem ez már csak dvd-n lesz látható). A bővített változatban az eredeti hős csoport (pl. Nite Owl, Hollis Mason) tagjaira nagyobb hangsúlyt fektetnek és a haláluk is látható lesz.

Olvastam hideget-meleget a film kapcsán, nekem tetszett a film, bár nem olvastam a képregényt.

Címkék: watchmen miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251045650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghavin 2009.04.04. 14:03:19

Nekem is tetszett a film, de hiába a nagy vászon varázsa, egy ilyen narratívájú filmből soknak tűnt a két és fél óra, nem tudom érdemes-e bemutatni egy fél órával hosszabb változatot. DVD-n persze érdekelne minden további nélkül.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.06. 18:58:23

Jelentem most néztem meg a filmet és nagyon tetszett. A történet érdekes, mármint az alternatív valóság, ahol '85-ben még Nixon az elnök és a zene fenomenális. :)
süti beállítások módosítása