Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Statham megmenti angol kollégáit

2009.05.15. 10:52 koimbra Szólj hozzá!

Ranulph Fiennes bestsellere a The Feathermenre is lecsapott Hollywood. A regény igaz történeten alapszik, a sztori szerint egy bérgyilkos kezdi levadászni egy brit különleges egység volt tagjait. Egy nyugdíjazott Navy Seal tag újra aktiválja magát, hogy segítsen rajtuk, mivel azok a legjobb barátai.

A főszerepre Jason Statham szerződött le, ő alakítja a Navy Seal-es fickót. Az eddig reklámokat készíti Gary McKendry dirigálhatja a 40 milliós produkciót, ősszel kezdődhet a The Killer Elite forgatása.

Stathamtől idén a Crank második részét láthatjuk majd július elején, jövőre pedig 3 filmben is fel fog tűnni. Szerepel a The Expendables-ben, a 13-as amerikai remake-jében és a The Mechanicban is.

Címkék: miújság könyvből film the killer elite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001122959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása