Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vinnie Jones bíróság előtt

2009.05.15. 17:19 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly decemberben Vinnie Jones egy billiárdjátékhoz szeretett volna csatlakozni, azonban bunyó lett a vége. Egy szemtanú szerint a másik játékos, Juan Trevino Barrera felismerte, hogy ő volt Bulldózer az X-Men: Az ellenállás vége filmben és inzultálni kezdte a színészt, aki bemosott a fickónak és az akcentusán is gúnyolódott.

Jones ügyvédje a bíróságon azt mondta, hogy ügyfele önvédelemből ütötte meg a másik felet. Barrera egyébként most börtönben csücsül drogügylete miatt, a történetét pedig különféle pletykalapoknak árulja, arra számít, hogy a neve igencsak ismert lesz, ha Jonest lecsukják és így még pénzt is fog keresni.

Ha a bíróság Jonest bűnösnek találja, akkor egy év börtönre és ezer dollár büntetésre számíthat. Barrere ennek tetejébe beperelte Jonest és kártérítést követel, azt akarja, hogy a színész fizesse ki orvosi számláit, térítse meg az elszenvedett fájdalmát és szenvedését és az időközben kiesett bevételét is.

Címkék: börtön miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221123563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása