Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szellemírtók 3 fejelmények

2009.05.20. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

Dan Aykroyd beszélt a The Hero Complex-nek a Szellemírtók harmadik részének a fejleményeiről. Ivan Reitman az első két rész direktora túl elfoglalt mostanában, fél tucat filmben vesz részt producerként, emiatt pedig kénytelenek voltak mást keresni. A választás Harold Ramisre esett, aki egyébként Egont játszotta az alkotásokban. A forgatókönyvet Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky írja, ők jegyzik Ramis következő filmjének, a Year One-nek a szkriptjét.

Korábban már szó esett arról, hogy a régi szereplők csak mentorként lennének jelen, helyettük már egy új csapat fékezné meg a kísérteteket és szellemeket. Az elgondolás szerint ez az egység egy 5 fős alakulat lenne, amiben láthatunk majd csajokat is. A színész Alyssa Milanot (a hangját adta a Ghostbusters számítógépes játékhoz) és Eliza Dushkut szeretné a filmben látni. Nem hangzik rosszul, ezzel csak az a gond, hogy esetleg lesz romantikus szál is a tagok között, amit nem kéne erőltetni.

A régi szereplők közül szinte mindenki tiszteletét teszi a filmben. Ramis, Aykroyd, Ernie Hudson már eleve benne voltak, Bill Murray kezdetben egyáltalán nem akart részt venni benne, de aztán meggondolta magát. Sigourney Weaver is a jelen lesz.

Címkék: miújság szellemírtók

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141133124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása