Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövidzárlat remake

2009.06.04. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly áprilisban jelentette be a Dimension Films, hogy újraforgatja a Rövidzárlatot. Akkor azt mondták, hogy az eredeti film forgatókönyvíró,i S.S. Wilson és Brent Maddock írják majd az új változatot. Akárhogyis de a stúdió felbérelte Dan Milanot, a Robot Chicken egyik hangját és íróját, hogy hozzon össze egy szkriptet.

David Foster, aki az original verziónál producerként vesz részt vissza tér a remake-hez és hasonló posztot fog betölteni. Johnny 5 - ez volt a robot neve - kinézete nem fog változni, de azért valamelyest modernizálják, hogy a 21.századbeli követelményeknek megfeleljen.

Az 1986-os változatban a hadsereg egyik robotjába villám csap, aminek hatására a gép feléled és megszökik. Két évre rá Johnny 5 ismét visszatért. Szerintem a második rész jobb volt, mint az első, bár az sem volt rossz.

Címkék: remake rövidzárlat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471163002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása