Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. Demi Moore dzsigolót alakít

2009.06.23. 12:22 koimbra 3 komment

Nikki (Ashton Kutcher) igazi nőcsábász: partiról-partira és ágyból-ágyba vándorol, fiatal és könnyűvérű nőkre hajtva. Teszi mindezt úgy, hogy közben egy középkorú ügyvédnővel (Anne Heche) él együtt, egy Hollywood Hills-i luxusházban. Egy nap azonban megismerkedik egy gyönyörű pincérnővel, Heather-rel (Margarita Levieva) akiről kiderül, hogy ugyanazt a játékot játssza mint ő...(trailerblog)

Ashton Kutcher-t leginkább romantikus vígjátékokból ismerhetjük, egyeseknek talán úgy jobban beugrik, hogy ő Demi Moore férje. Szerintem a színész legjobb alkotása a Pillangó-hatás volt. Anne Heche egy ideje valahogy eltűnt a reflektorfényből, utoljára talán a Hat nap, hét éjszakából emlékezhetünk rá. Az utóbbi időben a kisképernyő felé fordult, tévéfilmekben játszik és pár sorozatban (mint pl. Everwood, A férfi fán terem, Kés/Alatt) volt látható.

Címkék: poszter spread

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251203053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matheo · http://hobbymania.blog.hu/ 2009.06.23. 16:48:18

Anne Heche a TV-re öszpontosított mostanság (Ally McBeal, Nip/Tuck, Evervood, Men in trees) és több sorozatban serénykedett az elmúlt időben... Tudom hogy ez alapjában véve filmes blog, de azért ezt meg kell említeni, hogy nem tűnt el a süllyesztőben...

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2009.06.23. 23:05:39

Ez alapvetően filmes blog, de Aston Kutchert a That 70's showból is ismerhetjük és komolyan érdemes ismerni azt a sorozatot, többek között Mila Kunis jelenléte miatt.
süti beállítások módosítása