Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az ukránoknál betiltották Brünot

2009.07.14. 22:06 koimbra Szólj hozzá!

Most olvastam az origon, hogy az ukránoknak nem adatik meg a lehetőség, hogy a mozikban nézzék meg Sacha Baron Cohen új filmjét, a Brünot. A produkciót július 23.-án mutatták volna be, de a Művelődési és Idegenforgalmi Minisztérium Ukrajna egész területen megtiltotta a film terjesztését (akárcsak a Borat esetében). "A Kino-Teatr nevű filmes és színházi internetes ukrán portál a hír kapcsán megállapította: ismét bebizonyosodott, hogy Ukrajna a minduntalan hirdetett európai irányultsága ellenére olyan állammá vált, ahol az utolsó szót a közerkölcs fölött őrködő nemzeti tanács és egyéb büntető cenzúraszervek mondják ki."

Eközben Angliában és Írországban egy vágott verziót is bemutatnak a filmből, így arra már a tinik is beülhetnek. Ha az Universal meg lesz elégedve, akkor lehetséges, hogy Amerikában is megpróbálkoznak egy PG-13-as változattal.

 

Címkék: miújság bruno

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441246610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása