Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bridget Jones harmadszor

2009.07.15. 14:20 koimbra Szólj hozzá!

Helen Fielding az Independent magazinban írt először Bridget Jonesról, ezek a cikkek pedig igen nagy népszerűségnek örvendtek, aminek hatására az írónő könyvet írt erről a figuráról. Nos a regény a bestseller listák élére került, 2001-ben be is mutatták az ebből készült filmváltozatot, amit követett a folytatás. Az első rész világszerte 282 millió, míg a második 262 millió dollárt termelt a mozikban.

A Working Title bejelentette, hogy elkészítik a Briget Jones harmadik részét is, a főszerepben ismét Renee Zellwegert láthatjuk. Ez a felvonás Fielding cikkein fog alapulni, a filmben Jones már túl lesz a negyvenen és nagyon szeretne már teherbe esni. A forgatás jövő év végén indul.

A stúdiónak jól jönne a pénz, hiszen a legutóbbi filmjük, a Rockhajó megbukott, eddig csak 9,1 milliót sikerült összegyűjtenie.

Címkék: miújság bridget jones

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631247502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása