Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek (?): Kapitány és katona, Mr. és Mrs. Smith

2009.07.18. 12:48 koimbra Szólj hozzá!

Russel Crowe-val tárgyalásokat folytatnak a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán folytatásával kapcsolatban. A 2003-ban bemutatott film Patrick O'Brian 20 részből álló Aubrey-Maturin könyvsorozatának egyik regényén alapult. A második felvonáshoz ezen sorozat 11. könyvét használták fel, aminek a címe The Reverse Of The Medal, a forgatókönyv pedig már el is készült.

A Kapitány és katona 150 millióba került és világszerte hozott összesen 212 milliót (Amerikában csak 94-et), ami nem számít jó eredménynek. 2003-ban már szóba került egy esetleges folytatás, 2005-ben Peter Weir (a film rendezője) azonban azt mondta nem hiszi, hogy összejön a sequel.

2005-ben mutatták be a Mr. és Mrs. Smith akciót Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével, az alkotás világszerte 478 millió dollárt termelt a mozikban és a forgatás alatt jött össze a két színész. Két évvel ezelőtt Pitt és Jolie azt mondta, hogy egy sequelt terveznek ehhez a filmhez, ők lennének a producerei az alkotásnak, de azóta nem sok dolog történt ez ügyben.

Most a National Enquirer azt írta, hogy a páros még mindig érdekelt a folytatásban, jelenleg is keresik a lehetséges főszereplőt. Pitt pedig már fel is vette a kapcsolatot Simon Kinberggel, hogy írja meg a forgatókönyvet, amiben már Smithéknek gyerekük is lesz. Kinberg írta az első részt is.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291252998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása